TOPROW NIGHT of Lights AMSTERDAM

HOME / nieuws / TOPROW NIGHT of Lights AMSTERDAM

Op vrijdag 1 december zijn wij, Tobi, Bianca, Inge B en Jeannette, ’s morgens vertrokken richting Amsterdam voor de TOPROW NIGHT of Lights AMSTERDAM. Vrij vertaald: lichtjestocht door de Amsterdamse grachten.

We hadden besloten om er een mooi dagje Amsterdam van te maken. Waar we rekening mee moesten houden was dat het de hele dag al ‘best’ koud was, zo rond het vriespunt met een fris briesje uit het noorden, maar wel met een stralend zonnetje. 

Na een boeiend bezoek aan het Stedelijk museum en een late lunch, begaven we ons naar de startplek onder aan de Berlagebrug. Goed warm ingepakt vertrokken we om 18.00 uur om via de Amstel, langs het Rijksmuseum, door een zeer smalle lange sluis naar de spiegelgracht. Daarna via veel zeer sfeervolle grachtjes terug naar de Amstel. 

Langs de route waren diverse licht-kunst-projecten te bewonderen. Wanneer je GLOW in Eindhoven had gezien, waren deze enigszins teleurstellend. We ronden om het NEMO en voeren wederom terug naar de thuishaven. Kortom een bijzondere en fantastische ervaring, in het donker varen in verlicht Amsterdam. 

Je kunt je zelf als ploeg nog steeds inschrijven en meedoen tot bijna eind januari, inschrijven en meer info bij: amsterdam.toprow.com/night-of-lights.

Of vraag het ons wanneer we bij TOR zijn. 

TOPROW-NIGHT-of-Lights-AMSTERDAM-23

meer nieuws

De Groene Groene Harttocht 2024

De Groene Harttocht op Tweede Pinksterdag

Op avontuur met Marijke, Inge, Maureen en Corien. Elk jaar organiseert...
Eiffeltorren Weerribben 2024

De Eiffeltorren naar de Weerribben

In het laatste weekend van de meivakantie reisden de Eiffeltorren...
Opening-loods-20241304-00005

Splinternieuw botenhuis geopend

Dankzij nieuwe loods is TOR klaar voor de toekomst  De...