Tilburgse Open Roeivereniging
Bezoekadres:                   Postadres:
Beekse Bergen 9              Postbus 10225
5081 NJ Hilvarenbeek     5000 JE Tilburg

013 535 2809
IBAN: NL28 RABO 0181 2295 01
Kamer van Koophandel: 40259724


Routebeschrijving
Als je naar de Beekse Bergen rijdt en op Speelland afrijdt ga je linksaf op de T-splitsing. Rij traag want na een paar meter heb je aan de linkerkant een pad waar je in moet rijden Helemaal aan het eind van het pad vind je TOR. We weten uit ervaring dat we moeilijk te vinden zijn. Laat je hierdoor niet afschrikken maar bel naar ons clubhuis. We loodsen je binnen!

Bij TOR moet iedere roeier en trainer in een gezonde en veilige omgeving kunnen sporten en trainen. Gedrag of taalgebruik , dat als ongewenst of intimiderend wordt ervaren, wordt niet getolereerd. Ongewenst gedrag heeft immers gevolgen voor de betrokkene(n), de sfeer, de sportieve prestaties , het imago van de vereniging en van de Koninklijke Roeibond.

Iemand, die ongewenst gedrag wil melden, kan op elk moment contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon (VCP)  van de vereniging , die vertrouwelijk omgaat met de informatie.
De VCP begeleidt, adviseert, ondersteunt en verwijst eventueel naar professionele hulpverlening.

Met het formulier hieronder kun je direct contact opnemen met de juiste persoon in de vereniging.

Mocht jij je willen opgeven voor een Proefles of je meteen wilt aanmelden, gebruik dan Niet onderstaand formulier, maar het formulier onder deze link  Aanmeldformulier!
Uw Naam*
Uw mailadres*
Ik zoek contact met:*
Onderwerp*
Bericht
Captcha*
captcha

Neem de tekens over die hier links staan.

* zijn verplichte velden.