Beginnerscursus

HOME / activiteiten / Beginnerscursus

Leer roeien bij TOR

Bij Roeivereniging TOR bieden we een beginnerscursus roeien aan die start in maart en september. In enkele weken krijg je de basisvaardigheden van het roeien onder de knie, met aandacht voor techniek, veiligheid en blessurepreventie. Onze ervaren instructeurs begeleiden je terwijl je geniet van de prachtige roeibaan en de natuur.

Tijdens de cursus leer je alle essentiële roeitechnieken, van het vasthouden van de riemen tot de perfecte roeislag. We beginnen bij het begin en bouwen je vaardigheden geleidelijk op, zodat je snel vertrouwd raakt met de roeiboten en het water.

Tijdens de beginnerscursus krijg je op woensdagavond les op de roeimachine, die we ergometer noemen. Hier leer je meer over de juiste roeitechniek.

Als afsluiting van de beginnerscursus roeien we gezamenlijk naar Haghorst.

Roeien is niet alleen fysieke training; het is ook een mentale uitdaging. Je leert je focus en concentratie te verbeteren, samen te werken in een team en de kracht van het water in je voordeel te gebruiken.

En laten we het sociale aspect niet vergeten! Roeien is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Na het roeien kun je gezellig napraten en iets drinken in het clubhuis.

Wil je meer weten over onze beginnerscursus roeien? Neem dan contact met ons op.

Tot binnenkort op het water!

Meld je aan voor de beginnerscursus

    Jouw gegevens    Hoeveel roeiervaring heb je al?

    Heb je een zwemdiploma?

    Toelichting*

    * = Verplicht veld