Word lid van TOR

HOME / activiteiten / Word lid van TOR

Heb je zin om te roeien op een van de mooiste banen van Nederland? Dan ben je van harte welkom bij de Tilburgse Open Roeivereniging. Wij zijn er voor roeiers in alle soorten en maten. Of je nou wedstrijden roeit of toertochten, lekker wilt trainen of gewoon aan boten wilt klussen; TOR is er voor jou. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Ervaren instructeurs helpen je stap voor stap de roeisport onder de knie te krijgen.

Aanmelden bij TOR

Wil je lid worden van TOR? Vul dan het formulier in. Nadat jouw aanmelding verwerkt is, ontvang per mail een bevestiging van jouw lidmaatschap en een rekening voor de contributie.

Liever eerst een proefles?

Wil je ontdekken of roeien iets voor jou is? Volg dan eerst een proefles. We organiseren de kosteloze proeflessen in maart en september. Als de proefles bevalt, kun je daarna een beginnerscursus volgen.

Aangemeld… en dan?

Wanneer je nog niet eerder geroeid hebt, volg je eerst een basiscursus. We laten je weten wanneer de eerstvolgende cursus start. Als je al kunt roeien en de basiscursus overslaat, zorgen we voor een warme introductie en leggen we je uit hoe alles werkt bij TOR. Als je daar prijs op stelt, brengen we je in contact met een roeiploegje dat aansluit bij jouw ervaring en ambitie.

Wat kost het lidmaatschap van TOR?

De hoogte van de contributie hangt samen met jouw leeftijd. Leden van 18 jaar of ouder betalen 300 euro per jaar. Jeugdleden betalen 100 of 200 euro per jaar.
Lees meer over de contributie