Proefles

HOME / LID WORDEN / Proefles

Maak kennis met de roeisport en TOR

Ben je benieuwd of roeien een sport voor je is? Heb je zin om het een keer te proberen? Kom dan naar de Tilburgse Open Roeivereniging voor een gratis proefles! Daarvoor kun je twee keer per jaar (maart en september) helemaal gratis bij ons terecht. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, organiseren we de proeflessen ook op andere data.

Stap met andere geïnteresseerden in een boot en ervaar hoe het is om te roeien.

De proefles start op zaterdag in de tweede helft van de ochtend met een kop koffie of thee. Je krijgt een korte uitleg over onze vereniging en de mooie locatie aan het Wilhelminakanaal. Vervolgens ga je de botenloods in, waar je uitleg krijgt over de verschillende boten. Aansluitend stap je op de ergometer en maak je kennis met de roeihaal. Deze korte uitleg is voldoende om een eerste keer, uiteraard onder begeleiding, in een boot te stappen en een stukje te roeien! Ben je na de proefles met het roeivirus besmet? Geef je dan na de les op voor de beginnerscursus.

Midzomersprints-2016-10

Veelgestelde vragen over de proeflessen van TOR

De proeflessen vinden plaats in maart en september. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, organiseren we de proeflessen ook op andere momenten in het jaar. We organiseren deze kennismakingslessen altijd op zaterdagochtenden. Meld je aan voor een proefles, dan laten we je zo snel mogelijk weten wanneer de volgende plaatsvindt.