Volg een roeiclinic bij TOR

HOME / activiteiten / Volg een roeiclinic bij TOR

Samen met een groep vrienden, collega’s of familieleden kennismaken met de roeisport? Het Wilhelminakanaal van dichtbij beleven tijdens een sportieve middag op het water? Een alternatief en sportief teambuildingsuitje beleven? Of valt er gewoon iets te vieren? Dan is een roeiclinic bij de Tilburgse Open Roeivereniging precies wat je zoekt!

Bij onze roeiclinics staan ontspanning en roeiplezier voorop. Ervaren instructeurs leren jou en jouw gezelschap de principes van het roeien. Na een korte instructie ga je onder begeleiding het water op. Aan het einde van de clinic heb je de basis van het roeien onder de knie. Bovendien heeft iedereen zich lekker ingespannen.

De clinic vindt plaats op de Watersportbaan Tilburg; een van de mooiste delen van het Wilhelminakanaal. Na afloop van de clinic geniet je onder het genot van een drankje van het prachtige uitzicht.

Roeiclinic op maat

Je kunt jouw clinic combineren met een lunch, borrel, bbq of een buffet. We denken graag met je mee en maken samen een programma op maat.

Interesse?

Mail onze coördinator via clinics@rvtor.nl

Bootgymnastiek

Geplande data

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

meer acitviteiten

DSC_0387

Haghorsttocht

De Haghorsttocht is een gezellige, informele tocht naar Haghorst en...
_PSF9003

Oktoberregatta

De Oktoberregatta (voorheen de Moordregatta) is een achtervolgingsrace over 6.500...
Bikkels_in_de_sneeuw

C4 Winterrace

De C4 Winterrace is bedoeld voor leden die S1 of...