Jeugdroeien

HOME / VERENIGING / Jeugdroeien

Actieve jeugdafdeling

TOR heeft een actieve afdeling voor jeugd van 8 tot 18 jaar. Als jeugdlid train je elke week. Je doet mee aan wedstrijden en er worden leuke activiteiten voor je georganiseerd.

Als jeugdlid word je getraind door ervaren instructeurs die het KNRB Jeugdstappenplan volgen. Dat betekent dat je een gedegen opleiding krijgt. En dat is nodig, want roeien is een technische sport. Je leert niet alleen roeien. Ook leer je alles over het materiaal, over veiligheid op het water en over de vaarregels. De jeugdcommissie en het jeugdbestuur zorgen voor een afwisselend jaarprogramma, waarin wedstrijden, jeugdkamp, zwembad- en alternatieve trainingen worden aangeboden.

Drie gratis proeflessen

Lijkt het je leuk om roeien uit te proberen? Kom dan drie gratis proeflessen bij ons volgen. Er is geen introductiecursus voor jeugdleden, je sluit gewoon aan bij de groep. Je kunt dus beginnen wanneer je maar wil. Let op: je moet wel kunnen zwemmen. Om te mogen roeien bij TOR heb je diploma B nodig.

De lessen worden op zondagochtend van 10.00 tot 12.00u gegeven (behalve in de vakanties). Neem je ouders mee om te komen kijken en samen een kopje koffie te dringen in ons gezellige clubhuis. De ouders van onze jeugdleden helpen bij het in het water leggen van de boten.

Meer weten? Meedoen?
Stuur een mailtje naar de jeugdcommissie.

Wedstrijdroeien

Heb je het roeien een beetje onder de knie? Dan kun je meedoen aan wedstrijden die door verschillende verenigingen worden georganiseerd. Je roeit dan in een TOR-ploeg tegen andere verenigingen. TOR jeugdroeiers komen uit op regionale en op landelijke roeiwedstrijden.