Sponsor worden

HOME / VERENIGING / Sponsor worden

Geloof jij in hard werken, teamwork, lekker zweten en een glimlach na een mooie sprint? Dan ben je bij TOR aan het juiste adres. Sterker nog: onze leden – jouw toekomstige publiek – zijn professionals en ondernemers zoals jij. Mensen die waarde hechten aan gezondheid, energie en het buitenleven. Ze zijn jouw ideale klanten: actief, verbonden, en ja, ze houden van een beetje competitie.

Bruisende gemeenschap

Onze vereniging is gevestigd aan een prachtige plek aan de Watersportbaan Tilburg, één van de drie roeibanen die Nederland rijk is. Het is de plek waar je na een lange werkweek wil zijn, waar je nieuwe vrienden maakt en waar je je hoofd leeg roeit. De plek waar een bruisende gemeenschap samenkomt.

Wil jij die bruisende gemeenschap bereiken? Wil jij met jouw merk meevaren op de golven van een sport die aan een serieuze opmars bezig is? Dan helpen wij jou daar graag bij. TOR biedt allerlei interessante sponsormogelijkheden. Daarbij leggen we graag de verbinding met jou en jouw merk. Samen kunnen we evenementen, workshops of zelfs een netwerk-bbq opzetten. Koppel jouw ideeën aan onze energie en laten we iets moois neerzetten!

Contact

Meer weten? Stuur ons berichtje, of nog beter: kom langs. De koffie staat klaar, en wie weet, misschien ook een roeiboot als je het aandurft.