Kleding

HOME / VERENIGING / Kleding

TOR roeikleding

Het TOR verenigingstenue bestaat uit een kobaltblauw roeipak met een geel logo op borst en rug. Daarnaast kun je ook roeien in een TOR-turtle en een TOR-jack. Dit roeipakje kenmerkt zich door een navy broek- en een kobaltblauw bovendeel. Langs de zijkant lopen steeds twee gele strepen die aan de onderzijde licht uitlopen en gescheiden worden door een navy baan. Hieronder lees je alles over de clubkleding, de prijzen en de verkoopmomenten.

ROEI-/Wedstrijdpakje

Het is verplicht om tijdens deelname aan alle officiële KNRB-wedstrijden een TOR-roeipak te dragen. Dit roeipakje kenmerkt zich door een navy broek- en een kobaltblauw bovendeel. Langs de zijkant lopen steeds twee gele strepen die aan de onderzijde licht uitlopen en gescheiden worden door een navy baan. Het roeipak is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

Roeipakje/wedstrijdpakje

Het is verplicht om tijdens deelname aan alle officiële KNRB-wedstrijden een TOR-roeipak te dragen. Het roeipak is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

PRIJS € 79,50
BESCHIKBARE MATEN
Dames: S t/m XL
Heren: S t/m XXL.
Turtle Tilburgse Open Roeivereniging TOR

TOR-turtle

Deze turtle / bodywarmer / windstopper is ideaal tijdens het oproeien voor de wedstrijden of het roeien in de tussenseizoenen. De turtle heeft vergaande waterafstotende eigenschappen en houdt vooral ook de rug warm en bedekt.

PRIJS € 89,00
BESCHIKBARE MATEN
Dames: XS t/m XXL
Heren: XS t/m XXL

TOR-jack

Het TOR-jack wordt geleverd in een uniseks-uitvoering. Het is voorzien van een korte rits aan de voorzijde en wordt over het hoofd aan getrokken. Twee zakjes geven ruimte aan zaken als telefoon , sleutel(s) of andere persoonlijke benodigdheden. Het jack is vergaand waterafstotend en heeft aan de rugzijde een ruime overslag die voldoende ventilatie toelaat.

PRIJS € 89,00
BESCHIKBARE MATEN
S t/m XXL
Op dit moment is de voorraad beperkt.

Trainingsbroek lang

Deze comfortabele trainingsbroek is in unisex-uitvoering verkrijgbaar.

PRIJS € 51,00
BESCHIKBARE MATEN
S t/m XL (zolang de voorraad strekt)

Trainingsbroek kort

Comfortabele trainingsbroek in unisex-uitvoering.

PRIJS € 42,00
BESCHIKBARE MATEN
S t/m XL (zolang de voorraad strekt)

Kleding passen en aanschaffen

Wil je de kleding passen of aanschaffen? Dat kan elke laatste zaterdag van de maand (met uitzondering van juli en december). Dan zijn Rob en Gemma Schulte vanaf ongeveer 10.30 uur op TOR aanwezig met de gehele collectie. Alle kleding reken je via pinbetaling aan de bar af. Contante betaling of op rekening is niet mogelijk. Rob en Gemma zijn ook per mail bereikbaar voor al je kledingvragen via kleding@rvtor.nl.

Meer weten over roeikleding van TOR

Mail je al je vragen naar kleding@rvtor.nl