Inloop / instuif

HOME / activiteiten / Inloop / instuif

Kom naar TOR en stap lekker in

Zin om eens op een andere dag te roeien, of op zoek naar nieuwe roeimaatjes? Kom naar de inloopmomenten, waar iedereen van harte welkom is! Vrije inloop betekent, dat je in je eentje kunt komen en wordt ingedeeld in een ploegje om te roeien op je eigen niveau of iets hoger. We roeien in allerlei boten: C4+, C2+, 4x of 8x. Je kunt dus altijd roeien.

Bij elke instuif is een instructeur aanwezig die ervoor zorgt dat jij in de goede boot terechtkomt. Zelf een boot afschrijven kan natuurlijk ook. Wees op tijd aanwezig voor de bootindeling.

Het is tijdens de inloopmomenten niet druk, dus de meeste boten zijn dan beschikbaar. Het leuke is, dat je altijd kunt roeien in een ontspannen sfeer met een gezellige groep mensen.

Instuifmomenten

  • Maandagavond om 19.30 uur (niet in de winter)
  • Donderdagavond om 19.30 uur (niet in de winter)
  • Woensdag en vrijdagochtend om 09.15 uur
  • Zaterdagochtend om 08.45 uur
  • Dinsdag en Donderdagmiddag om 13.15 uur

Haghorsttocht

De Haghorsttocht is de afsluiting van de S1-cursus. Cursisten roeien dan voor het eerst een langere afstand en combineren dit met een gezellige pauze in een café bij de sluis van Haghorst. Heb je zin om hier vaker aan mee te doen? Meld je aan bij instructie@rvtor.nl. De tocht wordt onregelmatig op een zaterdag georganiseerd. 

Zelf een groep roeiers verzamelen

Wil je zelf een groep roeiers bij elkaar brengen op een ander moment dan hierboven? Mail dan naar instructie@rvtor.nl.