Jeugd – TOR

Jeugd

Welkom bij de jeugd van TOR.
Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom om te komen roeien bij TOR.
Lekker buiten op de water zijn en toch ook nog sporten.
TOR heeft een enthousiaste jeugdgroep. De jeugd krijgt instructie van ervaren vrijwillige instructeurs.
Sinds 2011 maken we gebruik van het KNRB Jeugdstappenplan. De jeugd krijgt daarmee een gedegen roeiopleiding. En dat is nodig, want roeien is een technische sport.
Naast het leren roeien, komen ook kennis van materiaal, veiligheid op het water en de vaarregels aan bod. De jeugdcommissie en het jeugdbestuur zorgen voor een afwisselend jaarprogramma, waarin wedstrijden, jeugdkamp, zwembad- en alternatieve trainingen worden aangeboden.
Onze jeugdgroep bestaat uit kids van 8 t/m18 jaar. Lijkt het je leuk om roeien uit te proberen? Kom dan drie gratis proeflessen bij ons volgen. Er is geen introductiecursus voor jeugdleden, je sluit gewoon aan bij de groep. Voor roeien is wel het zwemdiploma B vereist. Heb je dit nog niet? Laat het ons weten en probeer zo snel mogelijk je B diploma te halen.
Wanneer
De lessen worden op zondagmorgen van 10.00 tot 12.00u gegeven (behalve in de vakantie’s). Neem je ouders mee om te komen kijken, en samen koffie te drinken in ons gezellige clubhuis. De ouders van onze jeugdleden leggen samen met de kinderen de boten in het water.
Wedstrijdroeien
Heb je het roeien inmiddels een beetje onder de knie? Dan kun je meedoen aan de wedstrijden die door verschillende verenigingen worden georganiseerd.
Je roeit dan in een TORploeg tegen andere verenigingen. TOR jeugdroeiers komen uit op regionale en op landelijke roeiwedstrijden.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier aan
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Onze Jeugdcommissie:
Peter - Jeugdinstructie en opleidingscoördinator
Helma - Jeugdinstructie en activiteiten
Michel - Jeugdinstructie en opleidingscoördinator
Kathelijne - Jeugdinstructie
Onze Jeugdbestuur:
Roly
Rik
Karel

-->