Help mee om onze wedstrijden next level te maken

HOME / nieuws / Help mee om onze wedstrijden next level te maken

De eerste maandag van het nieuwe jaar trapte de Oktober commissie het jaar af met de eerste meeting ter voorbereiding op de volgende editie op zaterdag 5 oktober met Ingrid, Maaike, Jolanda, Tammo, Martijn en ondergetekende. Daarbij kwamen niet alleen de organisatorische zaken voor onze lange afstand Regatta ter sprake maar is er ook de overlap met de organisatie van de DMO/DJO Tilburg (Tammo, Ingrid en RP zitten ook daar in de organisatie). Het ging uiteindelijk over hoe krijgen we onze wedstrijden op een next level. Betrokkenheid van de leden bij de organisatie van beide wedstrijden.

Daarvoor doen we een beroep op veel vrijwilligers die nodig zijn om een wedstrijddag in alle opzichte goed tot perfect te laten verlopen, we hebben het dan over verschillende taken die ingevuld moeten worden en dan hebben we het over:Kamprechters, die we vanaf dit jaar juryleden noemen, wedstrijdleiding (in de finishtoren), opbouwers van de baan (bij de DMO/DJO meer door opbouwen van startcomplex, oproeibaan), tussentijdklokkers op 2 bruggen, brugwachters/begeleiders op 2 bruggen, starters, aligneurs, startvolgorde rechtleggers, vlothonden, omroepers, verslaggevers, barbediening, biertappers, broodjes smeerders, hamburgerbakkers, prijsuitreikers, kiss missen, prominenten ploegbegeleiders, lunchregelaars, fotografen, dronebegeleiders, materiaalmensen, munt uitgevers, inschrijfbalie bemensing, uitslagen informatie punter, boeg/rugnummer uitreiker, inschrijfgeld ontvanger, informatie balie bemensing, internet deskundige, muzikale intermezzo regelaar, dinerorganisator, promotie team binnen TOR, ambassadeurs van de wedstrijden, externe promotie makers (nodig andere verenigingen uit), schoenen verzamelaar, riemen aanreiker, sponsor team voor het regelen van leuke hebbedingetjes voor de deelnemers, ballenlijn infietsers, ballenlijn uitleggers in het bootje, bootje bestuurder (met vaarbewijs), startvlot bezetting (4 stuks), los van de deskundigen die we al regelen voor afsluiten van de toegangsweg (verkeersregelaar), de Tilburgse ReddingsBrigade, EHBO Oisterwijk, tentopbouwers, geluidsinstallatie deskundige, TV schermen, Time Team tijdregistratie, evenementvergunningen, stremmingen Rijkswaterstaat, SWT gebouwen gebruik en nog veel meer. 

Dus als je mee wil helpen, super, en uiteraard zien we jullie ook graag met je ploeg als deelnemer aan deze wedstrijden en dan geldt al: meedoen aan de Regatta is meehelpen op de dag zelf! 

Kortom dit zijn zo een beetje de vele taken die gedaan moeten worden op deze wedstrijddagen die we met z’n allen organiseren. Als je denkt daar zit wat bij, dat kan ik goed of dat wil ik heel graag doen dan kun je je nu al vast opgeven bij rpp@ziggo.nl :

De data voor onze wedstrijden zijn: zondag 9 juni DMO/DJO Tilburg en zaterdag 5 oktober OktoberRegatta. 

Namens de DMO/DJO Tilburg en de Oktober Regatta commissies.

Robert-Paul Prijt

Voorzitter wedstrijdorganisaties TOR

logo-tor-placeholder

meer nieuws

De Groene Groene Harttocht 2024

De Groene Harttocht op Tweede Pinksterdag

Op avontuur met Marijke, Inge, Maureen en Corien. Elk jaar organiseert...
Eiffeltorren Weerribben 2024

De Eiffeltorren naar de Weerribben

In het laatste weekend van de meivakantie reisden de Eiffeltorren...
Opening-loods-20241304-00005

Splinternieuw botenhuis geopend

Dankzij nieuwe loods is TOR klaar voor de toekomst  De...