Door de Amsterdamse grachten….

HOME / nieuws / Door de Amsterdamse grachten….

Op 6 januari zijn we met 8 personen naar Amsterdam afgereisd om daar deel te nemen aan de Lichtjestocht. Met de trein voor een prikkie op en neer, uitstappen bij station Amstel en na enkele minuten zaten we al aan de koffie nabij de Berlagebrug. Het was gelukkig droog!

We waren zeker niet de enigen dus het werd al snel gezellig druk in het clubhuis. Uit de collectie stuurmannen, mochten we onze stuur kiezen en onze ‘bolide’ lag al klaar in het water (wat een luxe!).  Onze reisleider Daan had onze trip en bootindeling tot in de puntjes verzorgd en als makke schapen hebben we zijn plan gevolgd. We kwamen erachter dat het niet echt koud was. Die vele laagjes kleding die ons geadviseerd was, bleek niet echt nodig…. nu ja, het zij zo. 

Het was niet erg druk op het water dus we konden lekker door roeien. Meerdere bekende trekpleisters trokken aan ons voorbij: de zeven bruggen prachtig verlicht, het statige Amstel hotel, museum NEMO, het VOC schip e.d. De verlichte kunstwerken waren een leuke bonus. We hebben ze zeker niet allemaal gezien en dat was ook niet erg. Het was een gezellige dag. Een heerlijk diner met de nodige drankjes en goed gezelschap maakte het uitstapje compleet!  

De laatste tochten zijn nu gevaren in Amsterdam maar in december kun je zelf roeien in verlicht Amsterdam! https://amsterdam.toprow.com/night-of-lights/

Groeten van Bas, Daan, Damian, Freek, Inge, Jacqueline, Lucas en Marie Louise.

Lichtjestocht Amsterdam 2024

meer nieuws

Fratelli-Brothers

Lenteborrel met de Fratelli Brothers

Wie snakt er niet naar de lente en naar een...
logo-tor-placeholder

Help mee om onze wedstrijden next level te maken

De eerste maandag van het nieuwe jaar trapte de Oktober...
Lichtjestocht Amsterdam 2024

Door de Amsterdamse grachten….

Op 6 januari zijn we met 8 personen naar Amsterdam...