De Dutch Masters Open komen eraan

HOME / nieuws / De Dutch Masters Open komen eraan

Op zondag 2 juli a.s. organiseert TOR de Dutch Masters Open en de Dutch Junior Open Tilburg op onze eigen Watersportbaan. We krijgen dan meer dan 100 boten op bezoek die in verschillende samenstellingen en nummers over 1000 meter gaan knallen tegen elkaar.

We hebben een 4 ploegen baan en dit jaar start elke heat gelijk (dus geen startverschillen vanwege leeftijden). Dus BOORD-aan-BOORD strijden over 1000m. Over de finish rekenen we in geval er verschillende leeftijdscategorieën zijn gestart met een omreken factor (je weet wel die we ook met de BBB hanteren) en dan komt er een winnaar uit de bus die aan het ere vlot zijn of haar blik mag ophalen.  Meer informatie over de DMO Tilburg vind je je op www.dmotilburg.com.

Doe mee!

TOR ploegen vragen we om voor zondag 18 juni 20.00 uur je in te schrijven middels het formulier op de TOR site (voorkeur) (of middels een mail aan rpp@ziggo.nl). Geef aan leeftijden van de deelnemers en welke boot je wil starten.

De regel is ook dat als je meedoet aan de wedstrijd dat je dan ook vrijwilliger bent die dag om een taak te verrichten. We hebben tal van taken als wedstrijd organisatie (startpuls geven 500m puls, finishpuls, tijd registratie assistentie, motor boot bestuurders, secretariaat bemensing, blikken uitdelen, opbouwen van de baan (op zaterdag en op zondag van alles tijdens scheepvaart pauzes en begin van de dag) en natuurlijk ook weer de baan afbreken. Kortom een fors aantal leden hebben we nodig en dan hebben we het nog niet gehad over de barvrijwilligers. 

Kom helpen

We zijn op zoek naar mensen (ook niet deelnemers) die het leuk vinden om mee te helpen sjouwen. Op zaterdag moeten er palen gezet worden, kabels gespannen en een ballenlijn uitgerold worden. Startvlotten gereed gemaakt en naar de start gebracht. Op de wedstrijddag zelf hebben we scheepvaart pauzes en dan moeten alle kabels en startvlotten tijdelijk van de baan en daarna weer op de baan. Veel werk en zoals ze altijd zeggen, vele handen maken licht werk. We doen een groot beroep op alle leden om ons daarbij te helpen en dus meld je aan op rpp@ziggo.nl of app 06-13140852 en als je meer informatie wil hebben kun je de commissie aanspreken: Ingrid de Koning, Tammo van de Bos, Robert Richtersz, Janneke Wassing, Martijn de Groot, Maarten Poels of ondergetekende. 

Natuurlijk hopen we op veel deelnemers (ook van TOR de masters (27 jaar en ouder), maar ook de junioren (14-18 jaar) en veel deelnemers uit de rest van Nederland, België en Duitsland. dan maken we er met z’n allen een roeifeest van.

meer nieuws

De Groene Groene Harttocht 2024

De Groene Harttocht op Tweede Pinksterdag

Op avontuur met Marijke, Inge, Maureen en Corien. Elk jaar organiseert...
Eiffeltorren Weerribben 2024

De Eiffeltorren naar de Weerribben

In het laatste weekend van de meivakantie reisden de Eiffeltorren...
Opening-loods-20241304-00005

Splinternieuw botenhuis geopend

Dankzij nieuwe loods is TOR klaar voor de toekomst  De...