Meteen naar de inhoud

Onze wedstrijden

Bijna van BRUG tot BRUG race
Vanwege COVID-19 zijn er dit jaar nog geen wedstrijden gevaren. Om toch het gevoel naar een wedstrijd toe te trainen te behouden, of om eens te ervaren hoe het nu is om een wedstrijd te varen. Is er een kleine korte Club-wedstrijd in het leven geroepen. Onze buren Vidar kunnen zich ook hiervoor inschrijven.

Bijna van BRUG tot BRUG  is een race van ongeveer 3 km. Iedereen kan meedoen, van een acht tot de skiff, maar ook de C4-en kunnen meedoen. Schrijf je als ploeg in op het  formulier in de hal of op de site bij de wedstrijdinschrijvingen. Als je geen ploeg hebt, schrijf je dan individueel in dan kijkt de organisatie naar mogelijkheden. Na afloop sluiten we de dag af met een borrel. 

Moordregatta
De Moordregatta om de Bockenrijdersbokaal is een achtervolgingsrace over 6.500 meter met start in Haghorst en finish bij de finishtoren op de Watersportbaan Tilburg. Het is een allround wedstrijd, na de zomerperiode, voor wedstrijd- , veteranen, club- en juniorenploegen die zich voorbereiden op de nationale wedstrijden, clubvelden, juniorwedstrijden en ROW-evenementen. 

Voor junioren, schoolroei- en roeivalidatieploegen is er een 2 km wedstrijd in de eerste heat. Voor bedrijven is er een speciaal programma op 1000 meter en 500 meter.

www.moordregatta.nl

Dutch Masters Open Tilburg
2017 was de eerste editie van de Dutch Masters Open in Tilburg op de Watersportbaan Tilburg. Nadat de afgelopen jaren de Willem Alexanderbaan de DMO heeft georganiseerd, was het nu de beurt aan de Zuidelijke Roeibond en haar leden om de DMO in Tilburg tot een succes te maken en de Brabantse gezelligheid in het Zuiden te etaleren.

www.dmotilburg.com