Toertochten – TOR
Wil je wel eens een ander uitzicht tijdens het roeien? Voel jij je vrij op het water, bij weer of geen weer? Alle reden om mee te doen met toertochten!

Veel roeiverenigingen organiseren toertochten zodat anderen ook kennis kunnen maken met hun mooie omgeving. Toerroeien is vooral leuk omdat je een tocht kunt kiezen waar je in een andere omgeving bent, en contact kunt leggen
met roeiers van andere verenigingen.
Meedoen geeft ook het gevoel van saamhorigheid en gezelligheid. De tochten variëren in afstand. Maar gezellig is het altijd. Vaak wordt er afgesloten met een drankje en soms een diner.
Wat dacht je van roeien door de Amsterdamse grachten in het lentezonnetje, langs de mooiste plekjes van Amsterdam.
Of roeien over de Utrechtse Vecht, midden door pittoreske dorpje van Nijenrode tot een oude molen. Zo kan ik nog wel even doorgaan, kortom je moet het zelf meemaken…
Wanneer je bij het lezen van deze opsomming al om bent kun je op deze pagina het aanbod toertochten vinden. (wel even eerst inloggen..) Je kunt je ook meteen inschrijven. Je kunt per toertocht het aantal beschikbare plekken zien en wie van de vereniging zich ook op bewuste toertocht heeft ingeschreven.
Let op! Er zijn voor een aantal toertochten beperkte plekken beschikbaar. Dit word bij betreffende toertocht vermeld. Meer informatie..