Meteen naar de inhoud

Roeiclinics bij de Tilburgse Open Roeivereniging

Inspanning en ontspanning in de natuur
Tijdens een clinic leren onze ervaren instructeurs jullie op een ontspannen manier ‘roeien met de riemen die je hebt’ in zogenaamde C4 boten, met vier roeiers en een stuurman/vrouw.

Het roeiwater is een breed stuk van het Wihelminakanaal naast de Beekse Bergen. De flora en fauna van dit roeiparadijsje bieden onder alle weersomstandigheden een kijk op de natuur die je bij blijft.

Na de inspanning volgt de ontspanning: onder het genot van een drankje voldaan uitrusten en napraten op het terras van ons prachtige clubhuis met uitzicht op de baai. Het is mogelijk dit te combineren met een lunch, borrel, bbq of buffet (altijd in combinatie met een clinic).

Teambuilding
Tijdens een roeiclinic kunnen groepen op een andere manier samenwerken. Roeien is namelijk een teamsport bij uitstek . Communicatie en samenwerking zijn al meteen wanneer de boot in het water wordt gelegd belangrijk. En eenmaal in het water maakt de boot pas lekker vaart als de roeiers goed rekening met elkaar houden.

Roeien is ook een technische sport: techniek is zeker zo belangrijk als kracht. Een mooie manier om te laten zien dat de eindstreep op verschillende manieren gehaald kan worden!

Een roeiclinic kan dan ook op een ontspannen manier bijdragen aan teambuilding in organisaties.

Geen ervaring nodig
Er is voor de deelnemers geen ervaring nodig en de leeftijd stelt ook geen grenzen, wel is vereist dat men kan zwemmen.

Programma en tarieven
Het programma voor jullie uitje maken we in overleg . Onze coördinator spreekt jullie wensen en het uiteindelijke programma van tevoren goed met jullie door. Dit wordt in gezamenlijk overleg vastgesteld en bevestigd in een contract. Vaak wordt gekozen voor een ochtend- of middagprogramma, afgesloten met een drankje of maaltijd.

We hanteren aparte tarieven voor bedrijven, scholen, zorginstellingen en particulieren. Deze zijn natuurlijk ook afhankelijk van de groepsgrootte en van jullie wensen met betrekking tot de eventuele toevoeging van lunch, bbq, borrel of buffet.

Omdat er ook wel eens andere activiteiten op het kanaal zijn zoals wedstrijden kijken we eerst in de kalender of de gewenste datum mogelijk is. Het roeiseizoen voor clinics loopt meestal van eind maart tot en met oktober.

Onstpannen uitje voor iedereen
Bij de roeiclinics van de Tilburgse Open Roeivereniging staat ontspanning voorop. Of je nu een feestje wilt vieren, deze teamsport wilt inzetten voor teambuilding, of gewoon deze mooie nieuwe sport uit wilt proberen; voor ons draait het altijd om een ochtend of middag met een goede sfeer in jullie groep!
Interesse?
Stuur dan een mailtje naar clinics@rvtor.nl
De coördinator van de clinics neemt dan contact met je op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.