Meteen naar de inhoud

Schrijf je nu in voor de Oktoberregatta

  Op zaterdag 7 oktober wordt hij weer gehouden, onze jaarlijkse Oktoberregatta (voorheen Moordregatta). Roeiers uit binnen- en buitenland strijden om de felbegeerde Bockenrijdersbokaal.  

  Voor onze nieuwe leden: De Oktoberregatta is een achtervolgingsrace over 6.500 meter met start in Haghorst en finish bij de toren op de Watersportbaan Tilburg. Het is een allround wedstrijd voor wedstrijd- , veteranen, club- en juniorenploegen die zich voorbereiden op de nationale wedstrijden, clubvelden, juniorwedstrijden en ROW-evenementen. Het is vooral ook een heel gezellige dag. 

  Lees onderstaande punten even door om te zorgen dat de aanmelding en de dag zelf perfect verlopen.

  • Ieder TOR-lid kan zich inschrijven. Ook als je net begonnen bent met roeien. Heb je nog geen volledige ploeg of weet je niet zeker of je mee kan/mag doen en over welke afstand? Stuur een mail naar wedstrijdleider@moordregatta.nl
  • Let op: De inschrijving sluit voor TOR leden op 27-09-2023.
  • Ieder TOR-lid dat zich inschrijft voor de wedstrijd, wordt ook ingedeeld als vrijwilliger voor de wedstrijd. Dit kan op de wedstrijddag zijn, maar ook tijdens het opbouwen op vrijdagmiddag of het opruimen op zaterdagmiddag. Hou hier alvast rekening mee.
  • Het is belangrijk dat je je met de juiste naam/ploeg inschrijft.  De vrijwilligersindeling wordt gemaakt op basis van de inschrijvingen via KNRB. Als er wijzigingen zijn, dan heeft dit direct gevolgen voor de vrijwilligersindeling.
  • Mocht je om wat voor reden die dag zelf niet kunnen….vraag zelf iemand anders om je taak over te nemen en geef deze naam ook door aan de vrijwilligerscoördinator (ingriddekoning1968@gmail.com).
  • Met je inschrijving kun je ook een voorkeur opgeven voor de boot waarin je wilt starten. De roeicommissaris en de instructiecommissaris beslissen of je deze boot ook toegewezen krijgt voor de wedstrijd.
  • Alle deelnemers ontvangen na sluiting van de inschrijving een mail met daarin alle nodige informatie omtrent de vrijwilligersindeling.
  • Roei je niet mee, maar vind je het wel leuk om te helpen bij de wedstrijd en/of bij de bar….of ken je iemand die wel zou willen helpen? Meld je aan. Alle hulp is welkom, je leert nieuwe mensen kennen en je hebt ook nog eens een hartstikke leuke dag.

  Hoe schrijf ik me in?

  • Meld je aan via de TOR website. Dat kan via: http://rvtor.nl/aanmelding-wedstrijd. Eerst even inloggen met je MyFleet codes.
  • In de gang hangt een inschrijflijst. Kijk alvast wie je concurrentie is en vul a.u.b. alle mailadressen van de ploeg in.
  • Let op! Alleen leden in het bezit van een wedstrijdcontract kunnen zich inschrijven. Het contract is onbepaalde tijd geldig en staat op naam. Heb je nog geen wedstrijdcontract? Stuur dan direct een mail naar info@rvtor.nl. Zorg dat je dit geregeld hebt vóórdat je de inschrijving van de wedstrijd doet!
  • Tijdens de wedstrijd roeien ploegen in uniforme kleding in de clubkleuren (blauw en geel).

  Wil je alvast in de stemming komen? Volg ons dan op social media of kijk alvast op de website voor het tijdschema en foto’s van vorige jaren: www.oktoberregatta.nl.

  Namens de Oktoberregatta commissie, Maaike en Ingrid