Meteen naar de inhoud

Inloopmomenten

Zin om eens op een andere dag te roeien, of op zoek naar nieuwe roeimaatjes? Kom naar de inloopmomenten, waar iedereen van harte welkom is! Vrije inloop betekent, dat je in je eentje kunt komen en wordt ingedeeld in een ploegje om te roeien op je eigen niveau of iets hoger. We roeien in allerlei boten: C4+, C2+, 4x of 8x. Je kunt dus altijd roeien. Ben wel op tijd aanwezig voor de bootindeling.

Het is tijdens de inlooproeimomenten niet druk, dus de meeste boten zijn dan beschikbaar. Het leuke is, dat je altijd kunt roeien in een ontspannen sfeer met een gezellige groep mensen.

 • Woensdagochtend 9.30 – 11.30u bij Koj
  Mix en match van beginnende en meer ervaren roeiers. Een leuke groep roeiers die instructie krijgt volgens de “Methode Koj”. Hier ben je niet alleen op je plek als je nog moet leren roeien, maar ook als je steeds beter wilt leren roeien. Meld je aan via instructie@rvtor.nl of kom een woensdagochtend langs en meld je aan bij Koj.
 • Woensdagmiddag 13.45 – 15.30u bij Bien en Jolanda
  Een gezellige mix en match van beginnende en meer ervaren roeiers die begeleid wordt volgens de “Methode Bien & Jolanda”. Een fijne groep roeiers, die eerst samen het water op gaat en daarna samen met een kop thee of koffie afsluit. Meld je aan via instructie@rvtor.nl of kom langs op woensdagmiddag en meld je aan bij Bien.
 • Donderdagmiddag 13.45 – 15.30u bij Bien en Noor
  Een mix en match van beginnende en meer ervaren roeiers met begeleiding volgens de “Methode Bien & Noor”. Een gezellige groep roeiers, die alleen bij heel slecht weer binnen op de ergometers conditie en techniek op pijl houdt. Na het roeien is er tijd om samen een kop koffie of thee te drinken. Meld je aan via instructie@rvtor.nl of kom langs op donderdagmiddag en meld je aan bij Bien.
 • Vrijdagochtend 09.30 – 11.30u bij Jolanda
  Je bent van harte welkom. Meld je aan via instructie@rvtor.nl of kom op een vrijdagochtend langs en meld je aan bij Jolanda.

Haghorsttocht
Op de laatste zaterdag van de maand (13.15 – 17.00 uur) kun je tijdens de Haghorsttocht ook prima andere TOR leden leren kennen en afspraken maken. Je roeit in gestuurde C-boten naar Haghorst (6,5 km), drinkt samen koffie/thee in het plaatselijk café en roeit daarna terug naar TOR. Zodra je je hebt aangemeld (instructie@rvtor.nl), word je via de Sportsplanner op de hoogte gehouden. Maak gebruik van deze mogelijkheden en maak nieuwe roeivrienden. Kom je er toch niet uit? Stuur een berichtje naar instructie@rvtor.nl, dan zoeken wij met jou naar een oplossing.

Zelf een groep roeiers verzamelen
Wil je zelf een groep roeiers bij elkaar brengen op een ander moment dan hierboven? Mail dan naar instructie@rvtor.nl.