Meteen naar de inhoud

Herfstcursussen 2016

Na de vakantie starten de cursussen weer

Dus wil je meedoen? Schrijf je snel in!

Het aanbod is groot: S1, S2, Skiff, mix en match op woensdagochtend of donderdagmiddag en van de winter weer ergometeren. NIEUW op de lijst: wedstrijdsturen bij Helma.

De proefles van S1 is op zaterdag 03-09-2016. Daarna volgen de lessen: elke zaterdagochtend.  De lessen worden verzorgd door Marja en diverse hulpinstructeurs.

De S2 cursussen starten op 03-09-2016.  Dit zijn 7 lessen waarvan je er 5 aanwezig moet zijn inclusief de laatste les. De lessen worden gegeven door Els, Bien & Angelico.

Skiff lessen, bij genoeg animo en tot zolang het weer het toe laat de Skiff lessen. Ervaar hier hoe het is om in een gladde skiff te zitten. Hiervan zijn nog geen datums en tijden bekend. De lessen worden gegeven door Brigitte.

Dan NIEUW  wedstrijd stuurlessen gegeven door Helma. Een hele nieuwe cursus voor als je wedstrijden wilt sturen. Een leuke nieuwe uitdaging binnen het roeien. Hoe haal je meer uit de ”stuurkunst” en hoe haal je het meeste uit een wedstrijdploeg. Hiervan zijn nog geen datums en tijden bekend maar hou Diginieuws  en de site in de gaten. Na de vakantie volgt hier meer over. Ben je al nieuwsgierig en heb je interesse meld je aan en we houden je persoonlijk op de hoogte.

Aanmelden en vragen

Voor alle cursussen meld je aan via instructie@rvtor.nl  dan weet je zeker dat je de boot niet mist.

Wil je een cursus volgen die er niet bij staat? Mail dan naar instructie@rvtor.nl, bij voldoende belangstelling zullen we zeker proberen om iets op te zetten.

Heb je een vraag over een cursus of een instructie dat mag je altijd mailen ook naar instructie@rvtor.nl.

Tijdens vakanties kan het antwoord wat langer op zich laten wachten dan normaal.