Gratis proefles – TOR

Ben je benieuwd of roeien een sport voor je is?
Heb je zin om het een keer te proberen? Ontdekken of deze mooie technische sport bij jouw past: van het boten tillen en het in- en uitstappen tot de roeihaal en balans houden.

Kom dan naar de Tilburgse Open Roeivereniging voor een gratis proefles! Daarvoor kun je twee keer per jaar (maart en september) helemaal gratis bij ons terecht. Stap met andere geïnteresseerden in een boot en ontdek of deze mooie technische sport bij jouw past. De proefles start op zaterdag in de tweede helft van de ochtend met een kop koffie of thee.
Je krijgt een korte uitleg over onze vereniging en de mooie locatie aan het Wilhelminakanaal. Vervolgens ga je de botenloods in, waar je uitleg krijgt over de verschillende boten.
Aansluitend stap je op de ergometer en maak je kennis met de roeihaal. Deze korte uitleg is voldoende om een eerste keer, uiteraard onder begeleiding, in een boot te stappen en een stukje te roeien!
Ben je na de proefles met het roeivirus besmet? Geef je dan na de les op voor de basiscursus. Of schrijf je in via dit Aanmeldformulier.
Hopelijk tot ziens op de volgende proefles!