Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KikaRow Rondje NL

5 mei

Euro20

Evenement Navigatie

Aanmelden voor deze toertocht is niet meer mogelijk.

Op 5 mei vaart TOR samen met De Hertog mee met The Vin, waarin survivor Maarten van de Laarschot en Tammo van den Bos, tot aan de aankomst in Den Bosch. Lees hieronder meer over het leuke programma voor deze dag.
09.00 uur: Vertrek met een vloot van zo’n 12 C4en vanaf RV De Hertog in Den Bosch. Via de Dieze gaan we door de Sluis van Engelen. Tussenstop bij een strandje aan de Maas.
Rond het middaguur: Aankomst bij de jachthaven van Heusden. Daar eten we pannenkoek met korting bij het pannenkoekenhuis.
Rond 14.00: Verwelkoming van The Vin in Heusden. Samen met de KiKa vloot varen we terug naar Den Bosch.
Rond 17.30 – 18.00 u: feestelijk onthaal in Den Bosch.
In totaal omvat deze tocht 30 kilometer. Eventueel kunnen twee ploegen onderling afspreken dat één ploeg de ochtendetappe vaart (Den Bosch – Heusden), en de andere ploeg de middagetappe (Heusden-Den Bosch).

In verband met het varen op de Maas en het passeren van een sluis wordt aangeraden dat alleen roeiers met minimaal een s2 diploma deelnemen.

De kosten van deze tocht zijn 20 euro p.p. Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan KiKa. Voor de optionele lunch in het pannenkoekenhuis worden we gesponsord. Een pannenkoek naar keuze en een drankje kosten slechts 9 euro p.p.

Laat je sponsoren via deze link.

Gegevens

Datum:
5 mei
Kosten:
Euro20
Website:
https://kikarow.nl/

Organisator

Tilburgse Open Roeivereniging
E-mail:
diginieuws@rvtor.nl
Website:
www.rvtor.nl

Locatie

Heusden
Nederland + Google Maps