KiKaRow Rondje NL

KiKaRow Rondje NL

Op 5 mei vaart TOR samen met De Hertog mee met The Vin, waarin survivor Maarten van de Laarschot en Tammo van den Bos, tot aan de aankomst in Den Bosch. Lees hieronder meer over het leuke programma voor deze dag.

09.00 uur: Vertrek met een vloot van zo’n 12 C4en vanaf RV De Hertog in Den Bosch. Via de Dieze gaan we door de Sluis van Engelen. Tussenstop bij een strandje aan de Maas.
Rond het middaguur: Aankomst bij de jachthaven van Heusden. Daar eten we pannenkoek met korting bij het pannenkoekenhuis.
Rond 14.00: Verwelkoming van The Vin in Heusden. Samen met de KiKa vloot varen we terug naar Den Bosch.
Rond 17.30 – 18.00 u: feestelijk onthaal in Den Bosch.

In totaal omvat deze tocht 30 kilometer. Eventueel kunnen twee ploegen onderling afspreken dat één ploeg de ochtendetappe vaart (Den Bosch – Heusden), en de andere ploeg de middagetappe (Heusden-Den Bosch).
In verband met het varen op de Maas en het passeren van een sluis wordt aangeraden dat alleen roeiers met minimaal een s2 diploma deelnemen.

De kosten van deze tocht zijn 20 euro p.p. Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan KiKa. Voor de optionele lunch in het pannenkoekenhuis worden we gesponsord. Een pannenkoek naar keuze en een drankje kosten slechts 9 euro p.p.

Doe lekker mee! Op 4 en 5 mei kan op de watersportbaan in Tilburg niet geroeid worden vanwege de ZRB wedstrijden. Schrijf je in via deze site. Eerst inloggen en dan naar toertochten.

KikaRow Rondje NL

Laat je prestatie door familie, vrienden en collega’s sponsoren via deze link. Samen halen we ons streefbedrag van 2.000 euro voor Kika!

 


Bft-->m/s

Zoeken

Archief