Kick-off TOR wedstrijdseizoen

Kick-off TOR wedstrijdseizoen

Onder flinke belangstelling namen Robert-Paul Prijt en Brigitte van Spaendonck ons op 24 januari mee in de wondere wereld van het wedstrijdroeien bij TOR. Wat is er leuk aan wedstrijdroeien? Hoe train je voor wedstrijden? Hoe ziet het wedstrijdseizoen eruit? Welke ondersteuning kun je van TOR verwachten? Bedankt voor de mooie presentaties! Wil je al deze nuttige informatie teruglezen? Log dan in op deze site, ga naar Docs, bestanden, active files, wedstrijdroeien.

Op 23 juni 2019 organiseert TOR de Dutch Masters Open op de Tilburgse Watersportbaan. Natuurlijk roeien daar ook onze eigen TOR masters. TOR ondersteunt haar leden graag bij de voorbereiding daarop. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws. En word lid van onze besloten groep op Facebook voor inspirerende roeifilmpjes en trainingsadvies.

Heb je nog geen ploeg? Stuur een mail naar rpp@ziggo.nl en wie weet vinden we een match.

 


Bft-->m/s

Zoeken

Archief