Vaarverbod komend weekend

Vaarverbod komend weekend

HNOT
Van vrijdag 23 t/m zondag 25 maart vindt het jaarlijks Heineken NOOC Openingstoernooi plaats. Meer dan 300 ploegen met onervaren studentenroeiers bevolken dan de Tilburgse Watersportbaan. Wat betekent dat voor ons?

– S1 en S2: Vaarverbod, zowel richting Haghorst als in het kanaal
– Ervaren roeiers (gestuurd/ongestuurd): Vaarverbod richting Haghorst, permissie om in het kanaal te roeien, behalve tijdens de scheepvaartpauze (op zaterdag 09.30-10.00u. en 13.00-13.30u.). Op zondag zijn er geen scheepvaartpauzes. Het zal lastig te water gaan zijn, want aan het vlot is het erg druk!

Let op! We zijn tijdens dit weekend slecht bereikbaar. Aan het begin van de weg staan 2 hekken om bezoekers met de auto te weren. TOR leden hebben toegang tot het terrein. Er is geen of weinig gelegenheid om te parkeren vanwege de 2500 mensen met auto’s en botenwagens van meer dan 20 verenigingen.


Bft-->m/s

Zoeken

Archief