Ei en spektocht voor de jeugd bij DDP

Ei en spektocht voor de jeugd bij DDP

23 september 2017

De traditionele ei en spektocht voor de jeugd bij DDP. Om 9.30 uur verzamelen bij Bastionhotel daar er een kanowedstrijd bij TOR op het terrein is. Met twee auto’s richting Cuijk/Katwijk, 7 jeugdleden en 3 volwassenen. Onderweg toch wel last gehad van dichte mist dus even afwachten of we wel het water op mochten….

Gelukkig trok de mist snel op en konden de boten ingedeeld worden. DDP en TOR zaten gemengd in de boot. Na een tocht van zo’n 6 a 7 km door drie provincies heen, over de Maas  kwamen we op een strandje in Mook. Daar was het tijd voor de picknick. Iedereen had wat lekkers gemaakt en de coach van DDP had voor eieren en spek gezorgd. Lekker gegeten van al het lekkers, appeltaart, appelflappen,  cake, scones, kitkat in croissantdeeg, pannenkoeken etc. toen was er nog wat tijd over om te rusten of in het water te klooien.

Daarna was het weer tijd om terug te gaan naar DDP. De boten werden uit het water gehaald, afgedroogd en terug in de loods gelegd, en wij konden weer met een heel tevreden en goed gevoel terug naar Tilburg. Op naar volgend jaar!!!!

Barbara van Huijgevoort


Bft-->m/s

Zoeken

Archief