Roeikamp 2017

Roeikamp 2017

Op 9 september was het weer zover: het jaarlijkse roeikamp.

We werden verwacht tussen 12 uur en half 1.

En toen begon het: we stapten op de fiets en reden naar een bos, waar Karel en Roly bos golf uit hadden gezet. Je vond de gaatjes op de meest rare plekken in het bos. Op een heuvel of achter een boom. Ze hadden 10 banen uitgezet en ze waren heel lang. Toen iedereen klaar was met de banen kregen we drinken en koekjes. Daarna sprongen we weer op de fiets en reden we weer naar TOR.

Bij TOR aangekomen hebben we appeltaart gegeten en de tenten opgezet. Toen de tenten stonden gingen we hout slopen voor het kampvuur. Er was veel hout de kruiwagen heen en weer vol met hout. Daarna gingen we friet eten. Daarna gingen we het boot spel doen. We moesten zwaaien naar de boswachter, naar de achtersteven, naar bakboord en nog veel meer.

Het werd donker, de lichten bij het water gingen aan, en het kampvuur werd aan gestoken. Er werd de bottleflip challenge gedaan, er werd muziek gemaakt, er werd gek gedaan en er werd met lichtgevende takken gezwaaid. Dat zag er heel cool uit. En we zijn heel lang opgebleven. Het was heel erg koud in de tent.

Toen we wakker werden gingen we ontbijten. Toen we alles ophadden geruimd gingen we roeien van 10.00 uur tot 12.00. daarna gingen we de boten afdrogen en de loods inbrengen. Even een tosti eten en wachten op onze ouders.

Einde

Eva Groot


Bft-->m/s

Zoeken

Archief