Sjoerd van Loon naar de Coupe de la Jeunesse

Sjoerd van Loon naar de Coupe de la Jeunesse

En weer flikt een TOR-jeugd-talent het! Onze Sjoerd is geselecteerd voor de Coupe de la JeunesseEerder kwamen (oud)TOR leden Daan Klomp, Arend Roks en Max Menten uit op dit mooie toernooi.

De Coupe is een internationaal roeitoernooi voor junioren, georganiseerd door dertien landen. Sinds 1985 wordt deze wedstrijd al georganiseerd en er valt een mooie beker  (een Coupe) te winnen door het land dat de meeste punten haalt in het toernooi. De Coupe de la Jeunesse 2017 wordt georganiseerd door België in Hazewinkel van 28 tot 30 juli.

Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op Sjoerd. En daarom gaan we hem een beetje ondersteunen! Want aan zo’n uitzending zijn natuurlijk wel kosten verbonden. En daar kan jij ook bij helpen!  Je kan dit doen door, als bedrijf of als persoon, zijn “virtuele sporttas” te sponsoren.

Wil jij dit? Stuur dan een mailtje naar info@rvtor met je aanbod. Wij regelen de rest.

Tas Sjoerd


Bft-->m/s

Zoeken

Archief