Blik op de regiowedstrijd

Blik op de regiowedstrijd

Vandaag werd in Roosendaal weer een regiowedstrijd gehouden. Tegelijk met de ZRB die bij ons voor de deur werden gehouden, was het tijd voor de TOR jeugd om te laten zien wat ze konden. Met tegenstand uit Cuick (DDP), Breda (rv Breda), Roosendaal (rv Roosendaal), Oss (Aross), Den Bosch (Hertog) en Maastricht (MWC) was het een vol programma met wel 99 verschillende inschrijvingen. Het grootste aantal inschrijvingen tot nu toe in de regiowedstrijden. Onder een warme zon verkoeld door een stevige wind werd er gestreden om de prijzen.
Ook TOR had een grote groep jeugd opgetrommeld en kwam uit in vele verschillende nummers. Mix 4*, Meisjes 4*, meisjes dubbel 2, jongens skiff, mix dubbel twee’s in verschillende combi’s. Overal werd er zeer goed gevaren. Martijn van der Put heeft een monsterrace gevaren in de j18 skiff. Zijn directe tegenstander werd daar op een halve boot geslecht, echter in een andere heat ging Breda er vandoor met het blik. Bart en Ilse waren een zeer snel mix dubbel twee koppel die zeker voor blik hadden kunnen strijden.
Tijdens de uitreiking bleken Breda en DDP goede resultaten geboekt te hebben. Roosendaal werd derde op de medaillespiegel. TOR leek naast het blik te grijpen tot de laatste uitreiking. Sophie Broos, Modest Momotenko, Eva de Groot en Timo Schikhof met als stuur Rick van den Nieuwelaar haalden blik bij de beginnelingen C4 mixed onder de 14 jaar.
Blik in Roosendaal 20170611
Van harte gefeliciteerd allemaal met de behaalde resultaten en we gaan snel door met trainen voor de volgende regiowedstrijd in Breda.
Martijn Broos

Bft-->m/s

Zoeken

Archief