OudeJaarsTrial 2016 en botendoop

OudeJaarsTrial 2016 en botendoop

Komende zaterdag 31 december is er weer de traditionele Oude Jaars Trial (OJT), georganiseerd door Vidar. Dit jaar doen er maar liefst 24 ploegen van TOR mee aan deze 3,5 km achtervolgingsrace van Koningshoeve naar de eerste brug op de Watersportbaan. Een recordaantal deelnemers: bijna 100 leden zullen zich op het water melden. Klasse!</span>

Hoe ziet de planning eruit:

Via deze link vind je de bootindeling zoals deze door de Roei Advies Commissie is opgesteld, rekening houdend met voorkeur en beperkte aanwezigheid van C4 en 4-en. Zorgen de gestuurde nummers zelf voor een stuurman/vrouw !!

09.00 uur verzamelen op TOR voor een korte uitleg en update van de ochtend.
Een deel van je ploeg helpt even mee met tafels dekken, koffie zetten etc. Omdat we met velen zijn zal het wel een brunchbuffet worden!
Het andere deel van de ploeg de riemen buiten leggen, en dan 1 persoon per ploeg naar Vidar om daar 10 euro per ploeg borg te betalen voor je rugnummer (op de rug van de boeg spelden).

Aansluitend boten naar buiten dragen en zorgen dat je om half 10 op het water ligt. Klaar om op te roeien naar Koningshoeve. Onder de brug doorvaren en op aanwijzingen van de Vidraten op volgorde gaan liggen (blijf in de buurt).

Om 10 uur start de eerste ploeg en dan volgt de rest op naar de eerste brug (3,5 km verder).

Na je race volg je de aanwijzingen van de Vidraten op of je al terug mag roeien naar TOR.

Bij TOR aangekomen, boten uit het water en 1 of 2 personen van je ploeg naar binnen om te helpen met klaarzetten van de brunch. Eén persoon rugnummer retour brengen naar Vidar en borg ontvangen.

Ondertussen is onze voorzitter Hans al druk met het maken van oliebollen !!!

Vervolgens zal onze nieuwe penningmeester Thomas Breukink de gelden innen voor de brunch (Eur 7,50/pp, pinnen mag).

De uitslag zal tijdens de brunch bekend worden gemaakt en dan zal ook Fred zijn OJT bokaal uitreiken. Als klap op de vuurpijl dopen we onze nieuwe boot. De blauwe Swift Racing Elite (4x/4-) is een donatie van het Tivolifonds. De boot is bestemd voor S4 roeiers in de gewichtsklasse 75-95 kg.

Als alles op is, ook graag weer met z’n allen zorgen dat het opgeruimd wordt zodat we met z’n allen terugkijken op een gezellige sportieve OudeJaarsTrial en brunch.

Graag tot zaterdag 9 uur op TOR.

Robert-Paul


Bft-->m/s

Zoeken

Archief