Basiscursus afgerond – 31 nieuwe leden – geweldige Haghorsttocht

Basiscursus afgerond – 31 nieuwe leden – geweldige Haghorsttocht

Zoals gebruikelijk hebben we de basiscursus  met een Haghorsttocht afgerond. Begin september is deze groep gestart en 11 lessen verder hebben we ze zaterdag 3 december onder begeleiding van 17 ervaren roeiers mee naar Haghorst genomen. Het spande er ’s morgens even om of we wel het water op zouden mogen, het had gevroren en het zou die dag zonnig maar (te?) koud worden. Het werd uiteindelijk een prachtige dag.

Omdat de groep te groot was – 50 deelnemers – om iedereen heen en terug te laten varen, ging de ene helft op de fiets en de andere helft in de boot naar Haghorst. Na de koffie op onze vertrouwde  pleisterplaats Den Horst werd er gewisseld. Bij terugkomst op TOR hadden Gerrit en Frances (bardienst) een lekkere lunch verzorgd, waarna aan de basiscursisten de vraag werd gesteld of ze gegrepen waren door het roeivirus en lid van TOR wilden worden. 31 nieuwe leden zeiden volmondig JA.

De komende weken gaan we verder met de stuurlessen waarna we ze  het S1-diploma hopen uit te reiken. In april als het water weer warmer is begeleiden we ze nog een aantal lessen in de eenmansboten. TOR is 31 nieuwe enthousiaste en gezellige leden rijker.

Namens alle instructeurs

VAN HARTE WELKOM

Foto’s: Dianne de Kok en Chris Kroot

P.S. Op 28 januari 2017 varen we weer naar Haghorst. Zin om mee te gaan? Hou de Sportsplanner in de gaten of stuur een berichtje naar info@rvtor.nl.


Bft-->m/s

Zoeken

Archief