Michiel Roos wint de Düsseldorfer Rheinmarathon!

Michiel Roos wint de Düsseldorfer Rheinmarathon!

michiel-roos-dusseldorfer-marathonrudern-2

Op 1 oktober werd het team van Michiel Roos (Neuwieder Ruder-Gesellschaft 1883 e.V. / Cannstatter Ruderclub von 1910 e.V. / Tilburgse Open Roeivereniging) winnaar van de Düsseldorfer Rheinmarathon. Michiel, proficiat! Hieronder lees je zijn wedstrijdverslag:
“De Rheinmarathon is de drukst bezochte marathonwedstrijd van het jaar in Duitsland, met zo’n 165 teams uit binnen- en buitenland. Er is een aantal categorieën waaronder de klinkers en kerkboten. De echte wedstrijd gaat voornamelijk tussen de c4x+ en de c5x- boten. De TOR deelname kwam dit jaar van Michiel, die plaatsnam in de c5x-.

Niet geheel onverdienstelijk, want na 2u07min hadden ze de 42km van Leverkusen naar Dusseldorf al weten af te leggen. Door de lage waterstand was een record niet mogelijk, maar was de tijd wel erg goed te noemen. De nummer twee kwam op bijna 3 minuten binnen. Wie in de toekomst deel zal nemen aan deze regatta, moet dan ook zeker even een kijkje nemen op de bokaal uit 1978, want hier prijkt binnenkort de naam van ons allermooiste Vereeniging: RV TOR!”

 


Bft-->m/s

Zoeken

Archief