Afsluiting basiscursus met TOR-Haghorsttocht

Afsluiting basiscursus met TOR-Haghorsttocht

28 mei was het weer zo ver: ter afsluiting van de basiscursus hebben de cursisten deelgenomen aan de maandelijkse “Haghorsttocht”, vergezeld en ondersteund door 11 TOR-leden met meer roei-ervaring. Met 6 boten hebben we de tocht van ons clubhuis naar Haghorst (6,5 km vv) geroeid en ons onderweg, op ons vaste rustpunt Den Horst, laten verwennen met koffie en wat lekkers.

Het was een prachtige dag: mooi weer, mooi roeiwater en goed gezelschap. Kortom, voor herhaling vatbaar.

In maart is de basiscursus met 23 deelnemers gestart, nu zijn 18 deelnemers lid geworden: een geweldige aanwinst. Nu nog een aantal lessen om het sturen onder de knie te krijgen en de techniek te verbeteren, waarna we op 9 juli aan 19 mensen hun S1-certificaat hopen uit te reiken.

Welkom bij de club allemaal!


Bft-->m/s

Zoeken

Archief