Oudejaarstrial 2015

Oudejaarstrial 2015

Aanstaande donderdag, op 31 december, roeien 15 (!) TOR ploegen mee in de door Vidar georganiseerde Oudejaarstrial. We verzamelen om 09.00 uur op TOR. Op de Oudejaarstrial wordt gestart met startnummers om de tijdmeting te verbeteren en foutkans te verkleinen. Je kunt de startnummers ophalen bij Robert-Paul (10 euro borg per startnummer).

Vanaf 09.30 uur roeien we op naar de brug bij Koningshoeven. Daar starten we om 10.00 uur en racen we over 3.5 km naar de eerste brug op de Watersportbaan. Klik op de button hieronder voor de startlijst. Supporters zijn uiteraard van harte welkom!

Na afloop sluiten we het jaar af op TOR. Hans, onze voorzitter, bakt oliebollen voor ons. Tijdens de brunch wordt de dol van Peter en Fred uitgereikt en worden de tijden bekend gemaakt. De kosten van de brunch zijn nog niet bekend, reken ter plekke contant af.

Alle deelnemers veel succes en plezier!

 

Startlijst OJT 2015


Bft-->m/s

Zoeken

Archief