Voorjaarscursussen

Voorjaarscursussen

De voorjaarscursussen staan voor de deur!

De voorjaarsproefles voor beginners is gepland op zaterdag 5 maart 2016 11.15 uur. De basiscursus begint de zaterdag erna, 12 maart, steeds van 11.15-13.15 uur. Aanmelden kan via de knop Proefles aanvragen hierboven.

De S2 cursus wordt op zaterdag gehouden vanaf 19 maart. Om 10.45 uur leggen we  de boten in het water zodat we om 11.00 kunnen starten. De cursus bestaat uit 7 lessen, vaste S2 instructeur is Els van de Kamp.

De cursus is toegankelijk voor roeiers met voldoende S1 roeiervaring: je hebt geoefend in Jan/Jans en kunt al goed watervrij roeien en aanleggen.

Bij de S2 cursus werken we aan roeien in ongestuurd C materiaal (1,2 3) waarbij gelet wordt op de juiste volgorde van de haal, watervrij en rechtuit kunnen varen en strijkend kunnen aanleggen over bakboord en stuurboord.

Geef je op bij instructie@rvtor.nl , je ontvangt oefeningen die je in de C1 kunt doen ter voorbereiding.

De skiffcursus van Brigitte van Spaendonck start als vanouds omstreeks mei, afhankelijk van het weer en de watertemperatuur. Geef je op bij instructie@rvtor.nl, je ontvangt oefeningen die je in de C2 kunt doen ter voorbereiding.

De precieze cursusdata komen staan op de kalender hier op de site.


Bft-->m/s

Zoeken

Archief