Cursusnieuws

Cursusnieuws

Er wordt volop geroeid in de jacht naar diploma’s, en dat gaat zeer voorspoedig!

Vorig weekend behaalden Jenny de Veer, Hubert de Veer, Marjanke Jager en Ruth Doeze Jager S2 bij Els van de Kamp en Bien vd Dussen. Gefeliciteerd! Marjanke en Ruth gaan aansluitend meteen wedstrijdtraining oppakken in de Tivoli2!

Annemarijn van Osch en Ruud Wolberink behaalden S3 behaald na instructie van Wilma.

Halverwege de S1 cursus namen Annebert, Ester, Marie-Louise, Merula, Vivian, Hanneke, Katinka, Lars, Linda, Mariska, Marly, Nicole, Renate en Wiranda afgelopen zaterdag even de tijd om te poseren voor de TOR fotograaf. Op de foto ontbreekt Ruud van Tongeren. Het is een enthousiaste groep en ze leren snel: ze hebben bijna allemaal al een keertje in de C1 gezeten.

Hier vind je een mooie fotocollage van hun ervaringen! 151021_S1_najaar_Fotocollage

Kom ze uitzwaaien als ze op 28 november naar Haghorst varen!

S1cursusgroep

S2 geslaagd

 

 


Bft-->m/s

Zoeken

Archief