Figuranten gezocht

Figuranten gezocht

Het zuidelijk toneel zoekt figuranten voor theaterproject op 3 november.

Kun je spotten met de wetten van de natuur? Met de zwaartekracht bijvoorbeeld? De Vlaamse kunstenaar Ruben Bellinkx bewijst van wel! Samen met 34 mannen bouwt hij een schier onmogelijke constructie die op 3 november tijdens Zo zou het kunnen zijn (een gevarieerd en theatraal onderdeel van de themaweek Lift Us Up) centraal op het podium van Theaters Tilburg zal staan.

Hiervoor zijn we op zoek naar een tiental mannen. Liefst ouder dan 50, met een confectiemaat tussen 48 en 52 en een lengte tussen 178 en 185 cm. Omdat de constructie twee uur lang zichtbaar zal zijn, moeten ze ook in staat zijn om twee uur lang te staan. Gezonde, sportieve mannen dus.

Zijn deze kenmerken op jouw van toepassing en durf je het aan? Geef je op! Je moet wel de hele dag beschikbaar zijn, want er gaat een repetitie aan vooraf. Voor de deelnemers is er een vergoeding. Bovendien kun je ’s avond mee-eten met de volledige cast & crew. Een onvergetelijke ervaring dus.

Tegen de achtergrond van de installatie vinden ’s avonds optredens plaats van onder meer Spinvis, Orgel Vreten en Stefaan van Brabandt.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar sjef.smid@hzt.nl. Of bel tijdens kantooruren 013-3344518.


Bft-->m/s

Zoeken

Archief